Mange stiller disse spørgsmål

Hvor lang tid holder LLumar Paintprotection?

På grund af at LLumar har udviklet en helt særlig overflade, som er selvhelende, holder den derfor længere end andre produkter på markedet. Der ydes 5 års garanti på standard paintprotection, og op til 10 års garanti på Platinum paintprotection, da Platinumudgaven også er vand- og smudsafvisende.

Kan paintprotection eller autofilm holde til at komme i vaskehal?

Ja, både autosolfilm og paintprotection kan tåle at komme i vaskehal. Paintprotection beskytter dig endda mod ridser, som kunne ha’ sat sig i lakken. Spørg sin montør hvor længe paintprotection skal hærde efter monteringen, før bilen tages i vaskehal.

Solfilm monteres på indersiden af bilruderne, så det er heller ikke et problem 🙂

Kræver Paintprotection nogen særlig form for pleje?

Nej. Så snart folien er monteret, kan du pleje din bil præcis som du plejer, vi anbefaler dog at man ca. 2 gange årligt giver folien en klar CARNUABA voks (Turtle e.a.)

Ødelægger det lakken eller ruden, hvis jeg vil ha’ folien fjernet?

Nej – Produkterne fra LLumar kan uden problemer afmonteres, uden at skade overflade de har været monteret på. Det anbefales at du får en professionel til at afmontere det, for at opnå det pæneste resultat.

Kræver vinduer med solfilm nogen særlig pleje?

Det anbefales at bruge Film-Polish, både til biler og bygninger, for at vedligeholde solfilmens antiridsebeskyttelse og holde filmen flot.

Kræver det en særlig teknik når planglas med solfilm skal pudses?

Ruderne kan pudses med en mild sæbevandsopløsning, blød børste og almindelig skviser. Det anbefales ikke at bruge vaskeanlæg, da det kan give problemer og angribe solfilmen.

Hvor længe holder solfilm?

Der er mange forskellelige typer, med forskellig holdbarhed. Men uanset om det er til en bil eller en bygning, kan du forvente fra 5 års holdbarhed til livstid.

Kan jeg få paintprotection monteret, uanset hvilket køretøj jeg har?

Ja. Kontakt gerne en i vores team for at få en konkret udmelding på lige det køretøj du har i tanke.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få svar. Udfyld formularen herunder, og vi sender dig et svar på dit spørgsmål hurtigst muligt.

Send spørgsmål