Certificerede montører

Montage på LLumars værksted

Vores team – Certificerede værksteder

Vi er et stærkt team af dygtige certificerede montører i hele landet. Her kan du se den komplette oversigt over, hvem der kan hjælpe dig.

null

Jylland

Folie.dk tilbyder montage i både LLumar stenslagsfolie og solfilm, men også bilindpakning, skilte og storformatprint. Vi har gennemgående fokus på kvalitet og finder altid en løsning, som gør dig tilfreds.

Arsa Sklite har mange års erfaring, og går ikke på kompromis med kvaliteten – hverken på deres arbejde eller med materialerne. Ud over stenslagsfolie tilbyder vi også LLumar solfilm, bildekorationer og skilteproduktion.

InFront har over 15 års erfaring inden for montering, wrapping af biler, både & fly, rådgivning og undervisning. Vi monterer selvfølgelig også LLumar stenslagsfolie og solfilm, og står altid klar til at hjælpe med store såvel som små projekter.

Sign Studio er et dynamisk skiltefirma, som kan føre dit projekt i hus, uanset om det er LLumar stenslagsfolie, bilindpakning, skilte eller foliedekoration. Vi designer, producere og montere, så det bliver nemt for dig som kunde.

SunWrap.dk har til huse i Horsens, men kører i hele landet. De har stor erfaring og tilbyder selvfølgelig LLumar stenslagsfolie, men også solfilm til både biler og bygninger samt indpakninger og alt fra biler til mobiltelefoner.

Wrapit tilbyder alt indenfor indpakning af bil, båd, motorcykel, reklame, print m.m. Bilindpakning, lakbeskyttelse, solfilm og skilte i højeste kvalitet til privat og erhverv. 100% kvalitetsmaterialer. Tilfredshedsgaranti og se har de over 15 års erfaring. 

null

Fyn

FolieFashion sætter fokus på god kommunikation og rimelige priser. Vi yder altid vores bedste og går meget højt op i at vores kunder er tilfredse. De tilbyder ud over LLumar stenslagsfolie og solfilm også wrapping af både biler & både.

null

Sjælland

Prodesign A/S

Prodesign har mere end 25 års erfaring med bilindpakninger, bildekorationer, solafskærmning, facadeskilte med og uden LED-lys, samt udsmykning og solafskærmning af glas og vinduer.

LigaSign er en dynamisk virksomhed, der i mere end 19 år har leveret alt fra traditionelle skilte løsninger til større og mere komplicerede skilte projekter. LigaSign monterer  LLumar stenslagsfolie på biler fra Kia til Lamborghini

Tintshop har mere end 13 års erfaring med montage af LLumar solfilm til biler & bygninger, skilte, print, stickers og montere også LLumar stenslagsfolie. Vi er servicemindede og altid klar til at hjælpe dig.