Sikkerhedsfilm – både til bygninger og biler

Stenslag, ulykker, hærværk, grafitti, hårdt vejr og tyveri: verden er et farligt sted for glas. Men sådan behøver det ikke være! Sikkerhedsfilm fra LLumar danner en næsten usynlig barriere, som beskytter glas mod ridser og skader. Sikkerhedsfilm fra LLumar bliver også brugt verden over til at sikre butikker, showrooms, udstillinger osv. mod tyveri da det gør det for besværligt at knuse glasset.

Se I videoen herunder hvilken forskel LLumar sikerhedsfilm gør, når ruden angribes med et baseballbat.

Beskytter vinduer

Beskyt vinduer i butikker, kontorer og udstillinger mod inbrud, hærværk, flyvske tagsten osv.

Beskytter bilruder

Beskyt ruderne mod stenslag, tunge ting der kastes mod bilen, hærværk og tyveri. Kør med ro i sindet velsiddende at du er sikret.

Beskytter mod grafitti

Steder som ellers er udsatte kan nu ånde lettede op. Med antigrafitti kan folk male lige så tosset de vil – folien er afvisende overfor maling og kemikalier og benytter alt under den.

Sikkerheds- og beskyttelsesfilm

En gennemsigtig, kraftigt bestykkende barriere: LLumar sikkerheds- og beskyttelsesfilm beskytter mod det uventede. Verden er farlig for et vindue – hærværk, storme, eksplosioner eller bare ‘almindelige’ ulykker i hverdagen er alt sammen eksempler på hvad der bliver mere og mere almindeligt.

Tilvælger du beskyttelsesfilm fra LLumar, er du med til at passe på det som er vigtigt for dig – både mennesker og ejendele. Filmen er lavet af et gennemsigtigt, slidstærkt polyestermateriale, som let danner et skjold mod ellers farlige hændelser.

LLumar beskytter dig eks. mod:

  • Voldsomt vejr og eksplosioner – Reducer skader, og undgå skader fra flyvende glasskår
  • Indbrud – Gør det svært for personer at smadre glasruder og montre
  • Graffiti – Hvis uheldet skulle være ude, kan filmen pilles af og riden fremstår som ny. Skift kun filmen Istedet for hele ruden!