LLumar stenslagsfolie

Stenslagsfolie er en gennemsigtig beskyttelsesfolie, som monteres på biler og motorcykler m.m.. Så snart folien er monteret, beskytter den lakken mod stenslag, ridser og anden form for brugsspor. Folien er tynd og klar og praktisk talt usynlig efter montage, men kraftig nok til at den danner et skjold, som tager de slag mv. der ellers ville have skadet din lakering. Der er mange gode grunde til at få monteret stenslagsfolie på et køretøj. For det første beskytter det bilens lak, så den holder sig som ny. For det andet sparer du penge på vedligehold og evt. omlakering. Gennemgå oversigten her under, og find ud hvad stenslagfolie kan gøre for dig og dit køretøj.

null

Beskytter mod slid

LLumar Paintprotection har en unik slevhelene overflade, som giver øget holdbarhed og holder sig pæn altid.

Beskytter mod ridser og slag

Normalt vil der med tiden samle ridser og lign. skader i lakken. LLumar Paintprotection beskytter mod dette og holder din bil som ny.

Matcher din bils finish

LLumar Paintprotection fås i både blank og mat – Så uanset hvad er du sikret et produkt som er praktisk talt usynligt efter monteringen.

Beskytter mod misfarvning

LLumar Paintprotection beskytter også mod misfarvning fra olie, tjære, asfalt, udsmattede insekter mv. og får din bil se til se ny ud længere.

Beskytter mod vejr og vind

LLumar Paintprotection beskytter overfladen mod fugt, og giver derved også øget beskyttelse mod rust.

Produktgaranti

LLumar Paintprotection har 5 års garanti på deres standart serie, og op til 10 års garanti på deres Platinium serie

Hvornår skal man vælge stenslagsfolie?

Stenslagsfolie er ikke begrænset til at blive brugt inden for én bestemt branche, eller til ét bestemt formål. Der er rigtig mange som ønsker at passe godt på deres kørekøjer, privat som firma.

  • Når du gerne vil passe ekstra godt på din bil: Stenslagsfolie beskytter hele bilen mod ridser og skader!
  • Når du har planlagt at sælge bilen videre: En bil i god stand er mere værd, og lettere at sælge!
  • Når du lejer eller leaser biler: Minimer dine udgifter på vedligehold, og bliv ikke overrasket over store efterregninger på lak reparationer.
  • Når du gerne vil have at dine firmabiler holder sig flotte: Beskyt dem, og giv folk et godt indtryk at dit firma ved at have pæne firmabiler; uanset om du er håndværker i en varevogn eller sælger i en BMW!
  • Når du udstiller eller har biler til show: Stenslagsfolie giver lakken fuld beskyttelse, så den ikke får ridser og skader efter mange berøringer, og nysgerrige folk der bevæger sig tæt, og nogen gang for tæt, på bilerne.
Med og uden stenslagsfolie

Vores team

Vi har et stærkt team af dygtige certificerede montører i hele landet. Klik på linket herunder, og se den komplette oversigt over, hvem der kan hjælpe dig i hus stenslagsfolie på dit køretøj.