Om LLumar

De fleste i verden regner glas for en selvfølge – og det er helt okay. Du forventer beskyttelse mod rasende elementer som kulde, blæst og regn. Du forventer at kunne se igennem glasset fra begge sider – sådan har det jo altid været. LLumar ser anderledes på glas. Vi ser det som en uendelig mulighed for at forbedre, forandre og beskytte mennesker og deres omverden.

“Vi passer på det, der er vigtigt i dit liv”

Vi er stolte over at tilbyde et produkt, der giver ekstra sikkerhed og beskyttelse til de vigtige ting i dit liv – lige fra det at passe på din familie og dine ansatte, til at skåne miljøet og gøre bilen til et behageligt sted at være. I mere end 55 år har LLumar været brugt til at:

Kontrollere solens stråler
Ved at beskytte mod ophobning af varme i bygninger samt skadelige UV-stråler.

Forbedre køreglæden
Ved at beskytte mod varme og UV-stråler bliver bilen til en behagelig base for alle. Toning gør at det er svært at kigge ind, og værner om dit privatliv.

Spare energi
Ved at beskytte mod sommerheden sparer nogle husejere op mod 40% på omkostningerne ved nedkøling.

LLumar er blevet en af verdens største og bedst sælgende mærker inden for solfilm ved aldrig at tage noget for givet. Vi udvikler og forbedrer konstant vores produkter for at de kan gøre endnu mere gavn i dit hjem, din arbejdsplads og din bil.

Hvis du er klar til at passe endnu bedre på de vigtige ting i dit liv, og til at opleve den store forskel der er ved at vælge en god kvalitet solfilm, er vi altid klar til at hjælpe dig med det næste skridt.